Transport – EGood.ro

Orice comanda cu produse in valoare mai mare de 1000 de lei, beneficiaza de transport GRATUIT iar livrarea se va face prin curierat rapid (Sameday sau Fancourier).

In cazul comenzilor cu valoare sub 1000 de lei, taxa de livrare este de 24,99 lei.

Informatii utile

Pentru a veni in intampinarea posibilelor probleme ce pot aparea in urma transportului, indiferent de metoda de livrare, va rugam sa aveti in vedere urmatoarele:

Va rugam sa VERIFICATI INTEGRITATEA fizica a coletului/coletelor in prezenta curierului, inainte de a le receptiona si de a semna pentru receptie. In cazul in care integritatea fizica a coletului/coletelor este vizibil compromisa, va rugam sa refuzati primirea.

La preluarea coletului/coletelor, asigurati-va ca produsul corespunde cu ce ati comandat.

Va rugam sa VERIFICATI INTEGRITATEA produsului/produselor, dupa receptie, in prezenta curierului. In cazul in care produsul/produsele nu corespund calitativ sau exista urme de lovituri din cauza transportului va rugam sa semnalati acest lucru intr-un proces verbal, semnat si de curier!

Va rugam sa semnalati orice neconformitate survenita in urma transportului prin email pe adresa: office@eGood.ro.

Timpul de livrare.

In functie de ora comenzii si de disponibilitate, produsele pot ajunge la dumneavoastra in maxim 48 de ore de la expediere. Pentru produsele cu status “la comanda” un termen de livrare va fi furnizat de catre un operator egood.ro.

*Termenele de livrare de mai sus sunt orientative si reprezentative pentru majoritatea cazurilor. Datorita politicilor de livrare ale furnizorilor si a gradului de incarcare al firmelor de curierat si curierilor proprii pot exista intarzieri fata de termenele de mai sus. Operatorii nostrii va pot oferi un termen de livrare mai exact in functie de produsele din comanda dvs.

Categorii